vakantievantuinen.nl

Welkom

 

Aan de rand van het pittoreske Ballum op Ameland vindt u onze vakantiewoningen. Wij verhuren 5, 6 en 8 persoons appartementen midden in het unesco werelderfgoed met vrij uitzicht. In 45 minuten vaartijd over de wadden bent u al op Ameland. De woningen zijn gesitueerd in een oude boerderij en van alle gemakken voorzien. Voor de kinderen is er een ruime tuin om naar hartelust te spelen, en ze kunnen een ritje met de huifkar maken.

 

Wilt u ook eens komen genieten? Dat is vakantie bij van Tuinen!

 

 

Dorsvloer is een vijf-persoons woning met hal, toilet en douche, trap naar twee slaapkamers met wastafels. 

Woonkamer met open-haard en een open keuken met vaatwasser, magnetron en mini-oven.

 

't Hooivak is voor acht personen ingericht met een hal, toilet, woonkamer met open keuken en een bijkeuken met vaatwasser, magnetron en mini-oven.

Trap naar verdieping met een douche en drie slaapkamers met wastafels.

En 't Koeies is een zes-persoons woning met een hal, toilet met douche, bijkeuken met mini-oven en een 2e toilet. Gang naar twee slaapkamers met wastafels, trap naar 3e slaapkamer met wastafel.

Woonkamer met open-haard en een open keuken met vaatwasser en magnetron. 

 

 

 

Er is rondom speelgelegenheid en we hebben een aantal dieren op en rond het erf, naast onze boerderij is een kleine kinderspeeltuin. U kunt op ons terrein parkeren.

 

Ook is er nog de Peedestal, de ruimte waar een wasmachine en droger tot uw beschikking staan. U kunt bij ons ook laken-, handdoek- en keukenpakketten huren.

 

Huisdieren zijn niet toegestaan maar uw paard(en) meenemen behoort wel tot de mogelijkheden.

 

WiFi aanwezig.

U kunt bij ons ook een tocht maken in onze 18-persoons huifkar, informeer naar de mogelijkheden!

Ballum - Ameland

U heeft ruim uitzicht over de weilanden en de afstand tot zowel het strand als de waddenkust bedraagt ongeveer 1500 meter.

Op een afstand van ongeveer 250 meter kunt u terecht bij een supermarkt en fietsverhuurbedrijf.